Daily Kpop News♫ #5

A CUBE Ent. jogi lépéseket tesz a rosszindulatú netizenek ellen!

A Trouble Maker tagjait nagyon sokan boronálták össze a comeback után. Néhányan egész merész elképzeléseket is híreszteltek, már-már olyanokat amiket magukat a tagokat is zavart. Mobil app-ok és újságcikkek tényként jelentették ki, hogy HyunA terhes. A CUBE azt nyilatkozta, hogy ezeket a dolgokat már nem tudták tétlenül nézni, és emiatt jogi lépéseket fognak tenni az elkövetők ellen. Az ügyet a Cyber Crime és Seoul Gangnam rendőrség vette át!

Dal Shabet comeback showcase

Leeteuk 7 hónap múlva mentesül a szolgálat alól!

Leeteuk apukáját és nagyszüleit január 8-án temették. Majd 5 nap és 4 éjszaka rendkívüli szabadságot kapott a tragédia miatt. A szabadság lejárta után rögtön vissza kellett mennie a katonaságra szolgálni. A Military Manpower Administration kijelentette, hogy ha valakinek a közeli hozzátartozója meghal, akkor sem lehet előbb mentesülni a katonaság alól. Az SM azt közölte a rajongókkal, hogy Leeteuk várhatóan július 27-én szerel le.

M.C THE MAX: Night We Shine MV

Ismerkedj meg a WINNER tagjaival!

Ismerd meg MINO-t, Jinwoot, Lee Seung Hoont, Nam Tae Hyunt és Kang Seung Yoont a WINNER reality showjából, a WINNER TV epizódjaiból!

Solbi lediplomázott!

Solbi 8 éve végezte el a középiskolát, de csak 2010-ben iratkozott be a Yong In Egyetemre. Ott zenét tanult, és ma már büszke diplomás, aki arra inspirálja rajongóit, hogy soha sem késő főiskolára menni!

UKiss AJ a Good Morning Americaban!


AJ jelenleg is a Columbia Egyetemen tanul Amerikában. Sara Haines a pár perces hírekben beszél AJ-ről, aki Hanah Montana ként él, mivel az egyetemen a barátai egészen eddig nem is tudtak arról, hogy a UKiss egyik rappere. AJ elmondása szerint szeretett volna igazi barátokat szerezni, akik nem tudják, hogy idol.

A 28. Golden Disk Awards

Január 16-án került megrendezésre a 28. Golden Disk Awards a Kyunghee Egyetemen. Az első díjátadót 1986-ban rendezték meg, azóta Korea egyik legrangosabb eseménye lett. A fellépéseket ITT tekinthetitek meg és a nyerteseket ITT.

CSI: B1A4 Comeback Special Interview

RAIN: LA SONG Dance Practice

Rumble Fish: The Virulent Song MV



Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 Hozzászólás:

Megjegyzés küldése