Kpop maraton 13:)

SEVENTEEN

Csoportnév: SEVENTEEN / 세븐틴 
Ügynökség: Pledis Entertainment
Debütálási idő: 2014 márciusában
Seventeen hivatalos Website: seventeen-17.com
Seventeen hivatalos Youtube csatornayoutube.com/pledis17
Seventeen hivatalos Facebook oldalfacebook.com/seventeennews
Seventeen hivatalos Twitter fiók@pledis_17
Seventeen hivatalos Fancafecafe.daum.net/pledis17   
Seventeen hivatalos Ustream:ustream.tv/17tv
Pledis hivatalos Websitepledis.co.kr
Pledis hivatalos Twitter: @pledisnews
Pledis hivatalos YouTube csatorna: youtube.com/pledisartist
Pledis hivatalos Facebook oldal: facebook.com/pledisnews

 
A Seventeen nevéből adódóan 17 tagú dél-koreai fiúcsapat. A 17 tagból 3 már nem tagja a Seventeennek. 2012 júliusában jelentette be a Pledis először, hogy egy új csapat fog debütálni. A Seventeent eredetileg 3 részre szeretnék osztani, hogy Koreában, Kínában és Japánban is egyszerre tudjanak promóciózni. A Seventeen tagjai közül öten már tagjai voltak egy "Tempes" nevű gyakornokcsapatnak. A rajongók a még nem debütált Seventeent egy reality show keretein belül,  a SEVENTEEN TV műsorán ismerhetik meg.
A Seventeen várhatóan 2014 márciusában debütál!


Seventeen Member Profile~

Jang Do Yoon


Név: Jang Do Yoon 장도윤 
Születési dátum: 1995.08.31
Születési hely: Busan, Dél-Korea
Vércsoport: O
Iskola: Seoul Academy of Performing Arts
Magasság: 180 cm
Súly: 63 kg


Jang Do Yoon egy busani fiú aki a '17 anyukája. DoDo a beceneve. Kedves személyiség és sokat mosolyog. Vezeti és motiválja a többieket, de ezek mellett szigorú. Azt mondja, hogy a fiúk feladata az hogy a lányokat védjék. Megpróbál elővigyázatos és laza lenni, hogy teljes tagja lehessen a Seventeennek. Azt mondják róla, hogy ő a következő Jung Yonghwa. Régebben színész akart lenni. Hobbi szinten teniszezik. Ételek terén nagyon válogatós, nem szereti a zöldségeket. Van egy két évvel idősebb nővére. Kedvenc színésze Hwang Jungmin.

Eddigi megjelenései:

Chwe Hansol


Név: Hansol Vernon Chwe
Születési dátum: 1998.02.18
Születési hely: New York, USA
Vércsoport: A

Súly:
56 kg


Félig amerikai, félig koreai fiú. 5 éves korában költöztek Koreába. Sajátos humorérzékkel rendelkezik. Képes másképp látni a világot. Őt érdekli a divat, gyűjti a kalapokat. Melegszívű, akkor is nagyon aggódott amikor a csapattársa megfázott. Nagyon sokat mosolyog és olyan előadó szeretne lenni aki boldoggá tudja tenni az embereket. Van egy Sofia nevű ksihúga. Volt már 1 barátnője. Nagyon csikis. Kedven rapperei T.I, Drake és Kendrick Lamar. Szereti Nicki Minajt. Szereti a Rap, HipHop, R&B és Jazz műfajokat. Kedvenc évszaka a nyár és az ősz. Van egy macskája. 



Wen Junhui

Név: Wen Junhui 文俊辉 / Moon Joonhwi 문준휘 
Angol neve: Jerry
Születési dátum: 1996.06.10
Születési hely: Shenzhen, Guangdong, Kína
Vércsoport: B

Magasság: 180cm
Súly:
 63kg 
 

Kínában kipróbálta már magát a színjátszásban és képes arra, hogy minden helyzethez alkalmazkodjon. Bár félénknek tűnhet amiatt, hogy a koreai tudásán még van mit csiszolni, de nagyon meggondoltan cselekszik és konkrét céljai vannak. Nagyon komoly. Példaképe Jackie Chan, szeretne olyan profi lenni mint ő. Zongorázik és szabadidejében könyveket olvas. A gyerek énje akkor mutatkozik meg amikor MingMing-el van. Szereti a küzdő sportokat. Szereti a tiszta lányokat.  Azt mondja készen áll arra, hogy a Seventeen tagja legyen.



Boo Seungkwan

Név: Boo Seungkwan 부승관  
Hanja: Fu Shèng Kuān 夫勝寬
Születési dátum: 1998.01.16
Születési hely: Jeju-do, Dél-Korea
Vércsoport: B

Iskola: Seoul Broadcasting High School
Magasság: 172 cm
Súly: 58 kg

Lágyszívű fiú, ő sírt a legjobban amikor Chan találkozott az apukájával.
Becenevei MC Boo és DJ Boo. Ezen kívül nagyon vidám és sokat viccelődik. Szerinte még nagyon sokat kell tanulnia, soha nem áll le a táncolással és az énekléssel. Szerinte akkor élünk igazán, ha mosolyoghatunk és nevethetünk. Kim Bum Soo - "Last Love" című dalát adta elő a meghallgatáson és nagyon elégedett volt magával és szeretne többet énekelni az embereknek. Elsőnek a JYP ajánlotta fel neki a gyakornoki lehetőséget, de azt elutasította, majd 2012-ben a Pledisnél leszerződött. Szereti a nyarat és az őszt, szereti ha sokat esik az eső. Kedvenc sportja a kosárlabda.


Lee Jihun

Név: Lee Jihun 이지훈
Hanja: Li Zhī Xūn 李知勳
Születési dátum: 1996.11.22
Születési hely: Busan, Dél-Korea
Vércsoport: A

Iskola:
Hanlim Multi Arts School
Súly: 54kg

Szerepelt már a NU'EST Face és a Hello Venus Venus klippjében is. Szereti a barátságos és vidám lányokat. Nagy rajongója Brian Pusposnak, és találkozni szeretne Justin Bieberrel. Nagyon szeret sportolni és tud gitározni. Kedvenc filmje az X-Men. Kedvenc desszertje a jajangmyun és a fűszeres ramyun összekeverve.

Eddigi megjelenései:

 

Kim Mingyu

Név: Kim Mingyu 김민규  
Születési idő: 1997.04.06  
Születési hely: Anyang-si, Gyeonggi-do, Dél-Korea
Vércsoport: B
Iskola: Seoul Broadcasting High School
Magasság: 184cm  
Súly: 65kg

Minggyu volt az első tagja a Seventeennek akit bemutattak a nyilvánosságnak. Szerepelt már a NU'EST és a Hello Venus klippjében is. Energikus és élettel teli fiú. Szerinte sok mindenben nem jó. Nagyon kedves. Ő a "híd" az idősebb és fiatalabb tagok között. Nagyon szomorú és csalódott, ha valakit le kell szidnia. Kiszeretné magát egyszer próbálni a színészetben is. Kedvenc száma a 17. Kedvenc állata a kutya, van is neki egy. Szereti a nála idősebb lányokat. Balkezes. 43,5-ös a lábmérete. Szereti a húst.

Eddigi megjelenései:



Lee Chan


Név: Lee Chan 이찬
Születési dátum: 1999.02.11
Vércsoport: A

Magasság: 160cm
Súly:
 54kg 

Nagy szenvedélye az előadó művészet. Példaképe Michael Jackson, olyanná szeretne válni mint ő. A szülei táncosok ezért már dolgozhattak együtt a pop királyával. Lee Chan mindene a tánc. Szereti a cuki, aegyos lányokat. Kedvenc Michael Jackson száma a Beat It. Mindig keményen dolgozik, és megpróbálja a legjobbat kihozni magából. Kedvenc napja a vasárnap. Örökké Koreában szeretne élni. Szereti a sült tintahalat füszeres mártással.



Shin Dong Jin

Név: Shin Dong Jin 신동진
Születési dátum: 2000.08.19
Születési hely: Incheon, Dél-Korea
Vércsoport: A

Általános iskolás és a '17 előtt kézilabdázott. Részt vett egy modell versenyen kisebb korában, ahol első helyezést ért el. Ezek után kezdte el érdekelni a reflektorfény és elhatározta, hogy énekes szeretne lenni. Korához képest érett és szenvedélyes. Nem szereti, ha az emberek csak egy kisgyerekként tekintenek rá.

 

Jeon WonWoo

Név: Jeon WonWoo 전원우  
Születési dátum: 1996.7.17
Vércsoport: A

Iskola: Seoul Academy of Performing Arts
Magasság: 
180cm 
Súly: 57kg 

Szerepelt a NU'EST és a Hello Venus klippjeiben. Ő a Seventeen "4-dimenziós" tagja. Kicsit kiismerhetetlennek tűnhet, de a Seventeen TV alatt ő is megmutatta, hogy érzelmes fiú. Hihetetlenül tehetséges, nem csak éneklésben és táncban, de a notebookja tele van a saját dalszövegeivel! Egy lánytól elvárja, hogy ő legyen neki az egyetlen. Bálványozza a szüleit, mert egész életük során keményen dolgoznak.

Eddigi megjelenései:



Kwon Soon Young


Név: Kwon Soon Young 권순영
Hanja: Quán Shùn Róng 权顺荣
Születési dátum: 1996.06.15
Születési hely: Namyangju-si, Gyeonggi-do, Dél-Korea
Vércsoport: B

Soon Young már nagyon régóta gyakornok volt mire bekerült a Seventeenbe. Ő is szerepelt a NUEST Face-ben és a Hello Venus Venus klippjében. Szereti az olyan lányokat akiknek jó az illatuk. Szeret ébredés után még 10 percig az ágyban maradni. Szerinte az ő apukája a legjobb, és leginkább neki szeretne megfelelni. Legendás idollá szeretne válni akit mindenhol felismernek. Beszéli a japán nyelvet.

Eddigi megjelenései:

 

Lee Seok Min

Név: Lee Seok Min 이석민
Születési dátum: 1997.02.18
Születési hely:
Suji-gu, Yongin-si, Gyeonggi-do, Dél-Korea
Vércsoport: RH-O
Magasság: 178,5cm
Súly:66kg

Seokmin egy melegszívű fiú aki szeret játszadozni és viccelődni. Mindig sok ember van körülötte, így a többiektől sokat hallani a 'hyung' szót. Régen sok dolgot élt meg negatívan, de a gyakornoki élet teljesen megváltoztatta. Azt mondja, hogy a gyakornokság volt a fordulópont az életében, ez teszi őt keményebbé és már tudja, hogy hogyan adja át az energiáját a körülötte lévő embereknek. Még nem tapasztalta meg az igazi szerelmet, de most még egyenlőre nagyon élvezi a Seventeen tagjainak társaságát. Most az egyetlen célja, hogy a színpadon álljon és ragyogjon. Korábban a YP Music Academy hallgatója volt. Ő volt az utolsó aki a 17-hez csatlakozott. Amikor csatlakozott a Pledishez először magányosnak érezte magát.



Yao Ming Ming

Név: Yao Ming Ming 姚明明/Yo Myeong Myeong 요명명
Születési dátum: 1997.01.05
Születési hely: Yangquan, Shanxi, Kína
Vércsoport: B
Magasság: 180cm 
Súly: 60kg

Weibo: weibo.com/u/3137220457

A Seventeen gyakorló szobája mindig zajos. Ha látunk egy fiút aki a zajban félénken köszön az MingMing. A kínai neve Ming Ming, ez koreaira átírva Myeong Myeong. A többiek mindig Ming Mingnek szólítják, mert aranyosabban hangzik. Amikor Kínában élt szerelmes volt a koreai kultúrába és nyelvbe, így hogy gyakornok lehetett Koreában nagy lehetőség volt számára. Habozás nélkül költözött Koreába. Amikor megkérdezik tőle, hogy kell-e tolmács mindig azt mondja: "Nem kell, én meg tudom csinálni csak kérem beszéljen lassabban." Az a mottója: "A siker az enyém, ha le tudom győzni az akadályokat." Biztos abban, hogy eléri a céljait és sikeres lesz. 2012. óta gyakornok. Kedvence a csokis fagyi.


Choi Seung Cheol

Név: Choi Seung Cheol 최승철 
Születési dátum: 1995.08.08
Születési hely: Daegu, Dél-Korea
Vércsoport: AB


A tagok nehezen kelnek fel és Seung Cheol az aki felkelti őket. Ő a legszigorúbb tag, de belül érzékeny és részletes fiú. Sokszor szídja le a többieket. Azt mondja azért ilyen, mert szeret példát mutatni a többieknek. Ő a Seventeen egyik vokalistája, de ő úgy gondolja, hogy inkább ő a vizualista. 2 éve szeretett bele a hiphopba és a rapbe. Szerinte készen áll arra, hogy a színpadra állhasson és megmutathassa a hangját a közönségnek. Szerepelt már a NU'EST, Hello Venus, After School Blue és a 2012 Happy Pledis klippjében is. Egyik kedvenc énekese BigBang Taeyang, akivel találkozni is szeretne majd. Fekete öves Taekwondos.

Eddigi megjelenései:



Hong Jisoo



Név: Hong Jisoo/Joshua Hong
Születési dátum: 1995.12.30
Születési hely: Los Angeles, California, USA
Vércsoport:

Los Angelesben született. Mivel keresztény, így a templomban már énekelt és ekkor vált álmává az, hogy énekes legyen. Nagyon optimista és mindent szeret pozitívan látni. Egy ideig aggódott, hogy nem lehet a Seventeen tagja, mert a tánc tudása sokáig nem javult. Szerinte nem tud úgy beszélgetni az emberekkel ahogyan szeretne. Azt mondja, hogy a zene az élete. Kedvenc koreai előadója a 2BIC. Szereti a Fülöp-szigeteket és a tagalog nyelvet. Szereti az animéket ezen belül a legjobban a Narutot, a One Peacet, a Bleachet és a Death Noteot. Szerinte az EXO döbbenetesen jó. Szeret aludni, olvasni és enni. Kedvenc színe a kék, fekete és a pink. Kedvenc sportja a foci.



Samuel (FORMER)

Név: Samuel 사무엘
Születési dátum: 2002.01.17
Születési hely: Los Angeles, California, USA
Vércsoport: A
Magasság: 140cm
Súly:35kg

A többiek hátán lévő kisfiú, Samuel. Tele van energiával. A többiektől nagyon sok ölelést kap. Nagyon sok korkülönbség van a rajongók és Samuel között, így a rajongók is sokat gondoskodnak róla. Viszont, ha a gyakorlásról van szó komolyabbá válik, mint a többi tag. Bár még csak 12 éves, tudja mit szeretne csinálni. A Seventeen TV során összeveszett az anyukájával és azzal fenyegetőzött, hogy vissza kell mennie az USA-ba. Samuel sírva azt mondta neki, hogy: "Arra születtem, hogy keményen gyakoroljak. Ha vissza megyek az USA-ba akkor mi van azzal az idővel amit én kemény gyakorlással töltöttem.. Nem megyek!" Kedvenc színe a kék és a zöld. Kedvenc előadója Chris Brown.

(Végül 2013 nyarán úgy döntött, hogy kilép a 17-ből, mert ehhez még túl fiatal. Jelenleg Amerikában él megint.)



cr.:
allkpop
gurupop
nenekshinchan
pledisblaze



Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 Hozzászólás:

Megjegyzés küldése