Daily Kpop News♫ #6

N-SONIC: Run&Run MV Making Film

B1A4: Lonely MV

Most már biztos!
Jiyoung Ă©s Nicole elhagyja a KARA-t

MĂ©g tavaly volt rĂłla hĂ­r, hogy Jiyoung Ă©s Nicole nem hajlandĂł meghosszabĂ­tattni a szerzĹ‘dĂ©sĂ©t a DSP Mediával. Most a DSP Media egy tájĂ©koztatást adott ki ami ezt megerĹ‘sĂ­ti. Jiyoungnak áprilisban jár le a szerzĹ‘dĂ©se. Jiyoung a kilĂ©pĂ©sĂ©t azzal magyarázza, hogy kĂĽlföldön szeretne tanulni. Folyamatos tárgyalások mennek Jiyoung Ă©s a DSP Media között. A KARA április után Jiyoung nĂ©lkĂĽl folytatja a menetrendjeit. 
Valamint Jiyoung ismét mondta, hogy a KARA után inkább színészkedni szeretne, szóval a rajongók több mint valószínű, hogy láthatják még az énekesnőt!

Nicole szerződése viszont már februárban lejár. Nicole a promóciókat végleg lezárja februárban. Nicole ezután Amerikába megy tanulni táncot és éneklést.

A majd 3 tagúvá vált KARA TV-s szereplésekre és lemezbemutatóra készül. A DSP Media kéri, hogy továbbra is támogassák a KARA-t!

Zia: Have You Ever Cried MV

Royal Pirates: Drawing The Line MV
+ Band ver. MV + Mini album

 


Verbal Jint, San E, Bumkey,
Swings, Phantom & Kanto:

You Make Me Feel BRAND NEW MV

Gary: Shower Later + ZOTTO MOLA debut MV


GOT7: Girls Girls Girls debut MV

Az INFINITE új reality showal tér vissza

Az Mnet kiadott egy teaser videót a showról, amiben az INFINITE tagjai vezetnek be minket a show világába. A műsor címe 'This is INFINITE' lesz és az első adást február 6-án sugározza az Mnet!

Girl's Day: Something Dance ver. MV

A BTS februárban visszatér!

A Big Hit Ent. bejelentette, hogy a BTS február 12-Ă©n visszatĂ©r egy Ăşj mini albummal! A cĂ­madĂł dal a  'Skool Luv Affair' lesz, Ă©s az album tele lesz a tizenĂ©vesek szerelmi törtĂ©neteit felelevenĂ­tĹ‘ dalokkal.


Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 Hozzászólás:

Megjegyzés küldése