Work hard, Party hard

Most akkor rendhagyó leszek, mivel  nem Korea kultúrájáról fogok írni. De ez is hozzá tartozik Koreához.

Ha Korea éjszakai életét vesszük nem sokat beszélünk a klubbokról. Ne csak azt képzeljük el, hogy mindenki a templomba járkál, mivel természetesen ott is vannak, ahova a fiatalok nagy előszeretettel járnak.

A mi és az ők klubbjai közötti különbség nem sok. Van néhány dal aminek ott meg van a maga tánca és akkor mindenki azt táncolja. Sokszor fordul az is elő, hogy táncos lányok mellett táncos fiúk is feltűnnek. A mostani fiatalok igazán "el tudják engedni" magukat, ha bulizásról van szó. Itt is élnek a papírcsók játékok, és néhány klubban elérhető a karaoke szolgáltatás is. Mivel hagyománya van az alkohol fogyasztásnak sokan élnek is ezzel a hagyománnyal..:) A legmenőbb/legismertebb helyeket Szöulban  találhatjuk.

Ismerkedjünk meg  most 2 népszerű klubbal kicsit közelebbről.^^

Yeoksam-dong, Gangnam, Szöul,





"EDEN: Ahol az élvezet nem ismer határokat"


Szöul talán egyik legszebb táncos klubbjának az Eden Clubot tartják. 2008. decembere óta szórakoztatja pénteken és szombaton az arra járókat. Egy luxus szálloda található a közelében aminek a neve Ritz-Carlton Hotel ami merőben megemeli a látogatások számát.  Az EDEN szó azt jelenti "ízléses". Egyedi, elegáns belsőépítészeti designja van, neon fényekkel, beépített táblákkal, bárpultokkal és a város legnagyobb táncparkettjével aminek a stílusa hasonlít egy 18. századi bálteremhez. Elektronikus/House zenét játszanak. A legjobb hangberendezési tárgyakkal rendelkeznek, a zenéket befolyásolják a törzsvendégek. A klubb nem kíméli a pénztárcát mivel az italokat elég drágán lehet megvenni. 15.000 és 20.000 között a földszinten (kb. 3000 és 4000 FT). A rendes belépő  ₩30.000(kb. 6100 FT). Külön V.I.P jegyet kell foglalni ahhoz, hogy részt lehessen venni az emeleten zajló exclusive partyn. A 2. emeleti asztalfoglalások 360.000(kb. 74.000 FT=4 fő) és 520.000(kb. 107.000 FT=6 fő) közé esik. Az ember azt hinné, hogy itt még az italok is drágábbak, de igazából jóval olcsóbban lehet őket megvenni. Ide a tehetősebb emberek járnak szórakozni. Az árak ellenére  nagyon zsúfolt a klubb.






MASS CLUB
Gangnam, Szöul





Körülbelül 15 perc sétára található az EDEN CLUBtól.A belépési díja jóval kevesebb, 15.000 -20.000(kb. 3000-4000 FT). Az italok 5000 és 10.000(kb.1000-2000 FT) közötti értékben vannak. A MASS vonzza a Gangnamban vágyó szórakozó embereket. Számos világszínvonalú DJ fordult már meg itt név szerint James Lavelle, DJ Sneak, DJ Disciple & Kenny Dope. A tánc parkettje nem olyan nagy, mint az EDENé, a berendezése nem annyira elegáns mégis nagyon sokan választják ezt a helyet. A MASS, Gangnam egyik legforgalmasabb utcájában helyezkedik el. Hiphop/House és néha egy kis Kpop is kerül a zenék közé. Szinte mindig a résztvevőktől függ milyen stílusú lesz a buli. Ezért is kedvelik annyira a fiatalok.



Igazából még rengeteg jobbnál jobb klubb található Szöulban. Ha vanigény rá írjatok, szívesen írok nektek még több szórakozó helyről!:3


Share this:

JOIN CONVERSATION

2 Hozzászólás:

  1. :D Én nagyon kíváncsi vagyok a további szórakozóhelyekre ;D :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm, hogy írtál.^^ Már jöttek E-Mail-el is és ígérem nemsokára lesz ilyen bejegyzés is^^

      Törlés